MertTrade - 1967'den beri hizmetinizdeyiz.

MANNLICH MARKA'MIZ OLARAK FİLTRE ÜRÜN SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR. ÜRÜN YELPAZEMİZE RESMİ BAYİİSİ OLARAK "MOTOCAR" MARKA FİLTRE ÜRÜNLERİNİDE EKLEDİK.
MERT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.

Firmamız, ticaret faaliyetine ilk olarak otomotiv sektöründe oto yedek parça ithalatı ve toptan pazarlama konusunda 1967yılında başlamış olup, Türk Ticaret hayatına ve Oto Yedek Parça piyasasına büyük katkıları olmuş Merhum Babamız Sayın Dursun ÇALIK tarafından kurulmuştur.

Uzun yıllar kamyon ve traktör grubunda oto yedek parça ithalatı ve toptan satışında bulunan firmamız, ne yazık ki Sevgili Babamızın 1991 yılında aramızdan ayrılışından sonra da ticari faaliyetine devam etmiş; bugüne kadar yine otomotiv yedek parça piyasasında muhtelif markaların mümessilliklerini ve distribütörlüklerini yapmıştır. Son 14 yıldır da çeşitli ülkelere muhtelif gruplarda ihracat yapmaktadır.

1995 yılında, filtre pazarlama işine giren firmamız dünyanın en tanınmış filtre markalarından biri olan Luber Finer'ın 4 yıl Türkiye distrübütörlüğünü yaparak, filtre pazarlama konusunda tecrübe kazanmış olup, 2005 yılında özellikle son birkaç yıldır ülkemizin en yaygın markalarından biri haline gelen Wunder Filtre’ninpazarlamasına başlamış ve bugüne kadar bu konuda faaliyetine devam etmektedir.

Firmamız, ülkemizin filtre piyasasında otomobil ve küçük ticari araç grubunda en kaliteli markalarından biri haline gelen ve ürün yelpazesini sürekli geliştiren Wunder Filtre'nin dağıtıcılığını gururla devam edeceğimizi bildirir, bizi tercih ettiğinizden dolayı teşekkür eder, iş ortaklığımızın devamını dileriz.


Saygılarımızla,

Mert ÇALIK

Diğer Haberler


Haber Bültenimize Katılın İndirimleri Kaçırmayın!

Copyright © 2024 Merttrade.com All rights reserved